ΠαΣοΚ για τον αιγιαλό: Ο Τσίπρας επιτίθεται σε ανύπαρκτους εχθρούς

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης κόντρα στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στον αιγιαλό. Σε ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι θα χρειαστεί ακόμα χρόνος μέχρι να φτάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το ΠαΣοΚ, με αφορμή τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης κόντρα στις νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στον αιγιαλό.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠαΣοΚ σημειώνει ότι θα χρειαστεί ακόμα χρόνος μέχρι να φτάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή και υπενθυμίζει ότι με τη στάση του όταν κατατέθηκε το πρώτο νομοσχέδιο σε δημόσια διαβούλευση πέτυχε την απόσυρσή του.

«Είναι σε όλους γνωστό ότι από τον Μάιο το Προσχέδιο Νόμου για τη χρήση αιγιαλών και παραλιών, το οποίο είχε δοθεί για διαβούλευση, απεσύρθη μετά την έντονη αντίδραση της ΚΟ του ΠαΣοΚ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και προσθέτει ότι «μετά από χθεσινή επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη διαπιστώσαμε ότι το νομοσχέδιο βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και χρειάζεται ακόμη χρόνος για να φτάσει στη Βουλή»

Το ΠαΣοΚ τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «συγκρούεται με ένα νομοσχέδιο «φάντασμα»» και τον κατηγορεί για «τυχοδιωκτισμό, λαϊκισμό και δημαγωγία».

«Ετοιμάζεται ως νέος Δον Κιχώτης να επιτεθεί σε ανύπαρκτους εχθρούς. Ελπίζουμε ότι κάποιοι δεν θα ανεχτούν να παραπλανώνται, υποδυόμενοι τον Σάντσο Πάντσα, στα σχέδια του κ. Τσίπρα» συνεχίζει το ΠαΣοΚ.

«Η χώρα το μόνο που δεν χρειάζεται είναι κατασκευασμένες και υστερόβουλες συγκρούσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κομματική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η χώρα σε ανασφάλεια και περιπέτειες εν όψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

»Αυτό που χρειάζεται στο θέμα των αιγιαλών είναι υπεύθυνες πολιτικές προτάσεις, που θα προστατεύουν πραγματικά το περιβάλλον, την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες και θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας, και αυτές θα καταθέσουμε.

»Είναι ώρα αυτοί που μονίμως καλλιεργούν το διχασμό να σταματήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια και τις μικροκομματικές φιέστες για σημαντικά θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία. Είναι ώρα να σοβαρευτούν και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠαΣοΚ.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk