Το σύγχρονο ντιζάιν συνδυάζεται με την απλότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής στο νέο εστιατόριο White Star, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στη Λάκκα της Μυκόνου. Δυνατό σημείο αποτελεί το μενού, το οποίο φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Λευτέρη Λαζάρου. Ο γνωστός σεφ δημιούργησε για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας ένα μενού βασισμένο στα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της κουζίνας του: τη δημιουργικότητα και τη βαθιά γνώση των θαλασσινών. Αυτή τη φορά βέβαια, η πρότασή του εκτός από τα θαλασσινά πιάτα εμπλουτίζεται και με επιλογές σε κρέας.

Ετσι, συναντάμε μια σειρά εκλεπτυσμένων πιάτων όπως: σαλάτα με μαριναρισμένα φύκια και αχινό, αβγοτάραχο με σύκο και baby ρόκα, μαριναρισμένο λαυράκι με σταμναγκάθι, καλαμάρι ψητό με μαυρομάτικα και μαντζουράνα, μουσακά με κιμά γαρίδας, φιλέτο μοσχάρι με σαλάτα από φακές, πολέντα και κρέμα μελιτζάνας και πολλές ακόμη προτάσεις, ενώ τα επιδόρπια με την υπογραφή του Δημήτρη Χρονόπουλου κλείνουν ιδανικά το δείπνο.

Παράλληλα, στο White Star προεξάρχοντα ρόλο παίζει και το μπαρ. Η ψαγμένη μουσική του dj Kωνσταντίνου Μαρουσόπουλου συνδυάζεται με τα εξαιρετικά ποτά και τα signature κοκτέιλ για όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.

Λάκκα, Μύκονος, τηλ. 22890 77347, www.whitestar.gr