Tέλος ο Ντέιβιντ Μόγες από την τεχνική ηγεσία της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως είχαν προαναγγείλει από τη Δευτέρα τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Σκωτσέζος προπονητής αποτελεί κι επίσημα παρελθόν πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την πρόσληψή του στη θέση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Η Μαν. Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ντέιβιντ Μόγες αποχώρησε από το σύλλογο. Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια με την οποία εργάστηκε», αναφέρει η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Μόϊες, οι Βρετανοί μπουκμέϊκερς, χρίζουν φαβορί τον Ράϊαν Γκιγκς με τα σχετικά στοιχήματα να προσφέρουν απόδοση πέντε προς ένα, ενώ τα ονόματα που γράφονται είναι αυτά του Ντιέγκο Σιμεόνε, του Γιούργκεν Κλοπ, τους Λουϊς Φαν Γκάαλ και του …Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, εφ΄όσον ο κορυφαίος τεχνικός αποφασίσει να διακόψει την …συνταξιοδότηση του.



Ο Γκιγκς προσωρινός προπονητής

Ο μέχρι σήμερα βοηθός του Ντέιβιντ Μόιες στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, αντικατέστησε προσωρινά και μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, τον Σκωτσέζο τεχνικό. Ο βραχύσωμος άσος, που ανήκει ακόμη στο ρόστερ των «μπέμπηδων» και έχει αγωνισθεί 21 φορές εφέτος, ανέλαβε να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του μέχρι να ολοκληρωθεί η πρέμιερ λιγκ, διάστημα στο οποίο η διοίκηση θα αναζητά τον μόνιμο διάδοχο του Μόιες.

Ο Γκιγκς αποτελεί μία από τις εμβληματικές μορφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από το 1991 ανήκει στο δυναμικό των «μπέμπηδων» κι έκτοτε έχει αγωνισθεί σε 962 αναμετρήσεις με την φανέλα της μοναδικής ομάδας της καριέρας του.