«Θα είναι όμορφα, σε προσωπικό, μικρό και οικογενειακό κύκλο. Θα είναι ωραία…»

Κάπως έτσι περιέγραψε τον επερχόμενο γάμο του που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο στον κήπο του σπιτιού του στο Μαϊάμι ο Κρίστιαν Σλέιτερ. Ο 43χρονος ηθοποιός πρόκειται να δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με την Μπρίτανι Λόπεζ, με την οποία συνδέεται εδώ και χρόνια, σε μια τελετή με στενό κύκλο προσκεκλημένων στους κήπους του σπιτιού τους τον Ιούλιο.

Ο ηθοποιός – που έχει πάρει διαζύγιο το 2007 από την πρώην του γυναίκα, Ράιαν Χάντον – και η μέλλουσα σύζυγός του, απευθύνθηκαν σε ειδικούς για να οργανώσουν την τελετή του γάμου τους τον οποίο, ωστόσο, επιθυμούν να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους. Ούτως ή αλλιώς, ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους τους το έκαναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Αλήθεια, πρέπει να προσλάβεις έναν ειδικό στη διοργάνωση για να σε βοηθήσει αλλά θα καταφέρουμε να τα οργανώσουμε όλα», ανέφερε ο ηθοποιός σε σχετική συνέντευξή του. «Κάναμε ένα μεγάλο πάρτι για τους αρραβώνες μας την 31η Δεκεμβρίου και ήταν όμορφα, ήταν περίπου ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με όλα τα μέλη των οικογενειών μας παρόντα, περίπου 200 άτομα, κι έτσι μοιάζει σαν να έχουμε κάνει ήδη το γάμο…»

Ο ηθοποιός, που συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του ABC, Mind Games, έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, τον 13χρονο Κρίστοφερ και την 11χρονη Σοφία