{{{ moto }}}
Στο Spice House πρωταγωνιστούν τα βότανα και τα μπαχαρικά από την ελληνική περιφέρεια. «Ο προμηθευτής μου συγκεντρώνει ό,τι εκλεκτότερο» λέει η ιδιοκτήτρια, Νάνσυ Κανελλοπούλου.
Στα βότανα, θα βρείτε ιβίσκο για απώλεια βάρους, ξερό τριαντάφυλλο, ταραξάκο για αποτοξίνωση, μέχρι και ανεπεξέργαστη στέβια. Στα μπαχαρικά, τα καμάρια της είναι τα μείγματα, συνδυασμοί από κουζίνες του κόσμου, που φτιάχνει με ελληνικές πρώτες ύλες: herb de Provence με δίκταμο για σαλάτες και μαρινάδες, magic dust με ροζ πιπέρι, τσίλι και μουστάρδα για ψητά κ.ά.
Ενδιαφέρον έχουν επίσης το ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, δικής της παραγωγής, τα χύμα σπάνια αλάτια και τα ναπολιτάνικα ζυμαρικά Giuseppe Afeltra,των οποίων είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος.



