Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του αρώματος Lady Gaga Fame, η Lady Gaga επισκέφτηκε το κατάστημα Sephora στο Champs Elysées στο Παρίσι για να προσφέρει ένα «πικνίκ» για τους φαν της. Μετά την άφιξή της με ένα vintage Aston Martin, η Gaga και 30 νικητές από όλη την Ευρώπη μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να συζητήσουν, και απόλαυσαν μπαγκέτες και γλυκά εμπνευσμένα από το FAME.
Πάνω από 10 000 Little Monsters, όπως αποκαλούνται πλέον οι φανατικοί οπαδοί της εκκεντρικής σταρ, συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα κατά μήκος της Λεωφόρου Champs Elysées για να καλωσορίσουν την Lady Gaga στο κατάστημα.

Το «Fame» περιγράφει όχι μόνο ότι τα SEPHORA είναι ο ναός της ομορφιάς, αλλά είναι επίσης το όνομα του πρώτου αρώματος της Lady Gaga με την τεχνολογική καινοτομία «Black to clear» διαθέσιμο αποκλειστικά στα SEPHORA. Το μαύρο του χρώμα μετατρέπεται σε διάφανο υγρό με το που το ψεκάσετε.
Με μαύρα μαξιλάρια & μαύρα χαλιά, το κατάστημα ήταν το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσουν γύρω από ένα εκπληκτικό γαλλικό πικ-νικ. Για να το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, η Lady Gaga έβγαλε φωτογραφίες με τους φαν της μέσα σε μία μουσική ατμόσφαιρα από το φίλο της, DJ White Shadow.