Όσο ανθεκτικά κι αν -λένε πως- είναι τα smartphones σήμερα, μια θήκη προστασίας ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Ειδικά εφ’ όσον αυτή είναι κομψή και μοντέρνα, αναδεικνύει τον σχεδιασμό της συσκευής και δεν αυξάνει σημαντικά τον όγκο ή το βάρος της. Για να μη… σταματά η καρδιά σου λοιπόν κάθε φορά που η συσκευή σου χτυπά κάπου, φρόντισε να την πλαισιώσεις με την κατάλληλη θήκη, επιτρέποντάς της να βγει αλώβητη από τα ατυχήματα της καθημερινότητας. Κι αν δεν έχεις έμπνευση, εμείς είμαστε εδώ: διαλέξαμε για ‘σένα τις πιο κουλ θήκες που θα βρεις στα καταστήματα. Εσύ απλά δες ποια ταιριάζει στη συσκευή σου.

Sentio κόκκινη για smartphone έως 5”

Ό,τι πιο απλό και συνάμα λειτουργικό και αποτελεσματικό για το κινητό στο τηλέφωνο! Η θήκη της Sentio διατίθεται σε έντονο, κόκκινο χρώμα που αιχμαλωτίζει την προσοχή και τα βλέμματα. Χωράει άνετα συσκευές με οθόνη έως και 5 ίντσες, προστατεύοντάς τις πλήρως από γρατζουνιές και λοιπές φθορές. Είναι κατασκευασμένη από δερματίνη για μία αίσθηση πολυτέλειας ενώ έρχεται εξοπλισμένη με μαγνητικό κλιπ στο επάνω μέρος της προκειμένου να ασφαλίζει τη συσκευή μέσα της (και βέβαια να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις -βλ. αναπάντεχες πτώσεις).

Sentio Pure μαύρη για Huawei P40 lite E

Χρησιμοποίησε τη θήκη Sentio Pure και χάρισε στο Huawei P40 lite E σου σπουδαία ανθεκτικότητα απέναντι σε κάθε φθορά που κρύβει η καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη προσφέροντας απαλή υφή και σταθερό κράτημα. Στο εσωτερικό της, η επένδυση από μικροΐνες απορροφά τους κραδασμούς, προστατεύει το κινητό και από τις τέσσερις πλευρές και συνεισφέρει στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σε χαμηλά επίπεδα. Διαθέτει οπές για τις κάμερες και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Huawei P40 lite E ενώ έρχεται σε μαύρο χρώμα.

Puro Back Cover μαύρη για iPhone 12/12 Pro

Η πρόταση της Puro είναι ό,τι χρειάζεται το iPhone 12/12 Pro σου. Έρχεται σε επιβλητικό μαύρο χρώμα, ταιριάζοντας έτσι με κάθε σου εμφάνιση -από τις πιο casual, μέχρι τις πλέον επίσημες. Η βιοδιασπώμενη θήκη της Puro είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Η στιβαρή της κατασκευή, της επιτρέπει να κρατά μακριά σκόνη και φθορές, δίχως να αυξάνει ιδιαίτερα το βάρος της συσκευής. Τοποθετείται εύκολα δε, με μία κίνηση. Την ίδια στιγμή η απαράμιλλη αισθητική της θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την καλαισθησία του iPhone σου.

Yeenke ποδηλάτου μαύρη για smartphone έως 5”

Η θήκη της Yeenke είναι must-have αξεσουάρ για τους φίλους της ποδηλασίας. Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε ποδήλατο, προσφέρει ασφαλή εφαρμογή χάρη στην ειδική της βάση. Η διαφανής της πρόσοψη θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς κανονικά τη συσκευή σου, προκειμένου να έχεις πρόσβαση σε χάρτες, playlists κλπ ενόσω εκείνη δεν έρχεται σε επαφή με νερό, σκόνη και λοιπά στοιχεία. Ανοίγοντας το φερμουάρ της, θα βρεις στο εσωτερικό της μία χρήσιμη θήκη στην οποία μπορείς να τοποθετήσεις χρήματα, κλειδιά και άλλα μικροπράγματα πρώτης ανάγκης.

Sentio Book Cover μαύρη για Redmi 8

Εξασφάλισε πλήρη προστασία για το Redmi 8 σου με τη θήκη της Sentio. Τύπου book cover, παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη στο κινητό παράλληλα με σταθερό κράτημα. Με επιφάνειες δερματίνης που της χαρίζουν μία premium αίσθηση αφής, φέρει επένδυση σιλικόνης στο εσωτερικό της που απορροφά τους κραδασμούς. Κλείνει μάλιστα με μαγνήτη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Οι δύο οπές για πιστωτικές κάρτες στο κάλυμμά της, θα σε διευκολύνουν σημαντικά στην καθημερινότητά σου, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να παίρνεις καν πορτοφόλι φεύγοντας από το σπίτι.

Sentio Element πράσινη για Galaxy A20e

Δώσε στο Samsung Galaxy A20s την ασφάλεια που αξίζει με τη θήκη Element από τη Sentio. Σε ένα υπέροχο, πράσινο χρώμα της ελιάς που ξεκουράζει το βλέμμα και ταιριάζει με κάθε σου εμφάνιση, αποτελεί πιθανότατα μία από τις πιο οικολογικές επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις, καθώς είναι κατασκευασμένη από 100% βιοδιασπώμενο οργανικό σιτάρι και ανακυκλώσιμα υλικά (τόσο η ίδια η θήκη, όσο και η συσκευασία της). Εφαρμόζει άριστα επάνω στο Galaxy A20e, απορροφώντας τους κραδασμούς σε περίπτωση πτήσης και προστατεύοντάς το από κάθε… κακουχία.

LAUT Back Cover κίτρινη για iPhone 11 Pro

Designάτη, κομψή και σε χρώμα που κλέβει την παράσταση, η θήκη της LAUT είναι το τέλειο αξεσουάρ για το iPhone 11 Pro σου. Προστάτευσε τη συσκευή σου με μία θήκη από τους ειδικούς στο είδος. «Αγκαλιάζει» μεμιάς το iPhone 11 Pro εφαρμόζοντας τέλεια επάνω του, αντέχοντας στη σκληρή, καθημερινή χρήση αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες, απόρροια της υψηλής ποιότητας σιλικόνης που έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή της. Ως εκ τούτου θα σου κρατά συντροφιά για πολλά χρόνια, όσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου κι αν περνάς με το ακριβό σου iPhone.

Samsung Back Cover διάφανη για Galaxy A20s

Γιατί να… κρύβεις το Samsung Galaxy A20s σου όταν πρόκειται για μία από τις πιο καλοσχεδιασμένες συσκευές που μας έχει προσφέρει ποτέ η κορεατική εταιρεία; Βέβαια αυτός δεν είναι και λόγος για να το αφήσεις δίχως προστασία, οπότε θα πρέπει να βρεις μια μέση λύση. Ευτυχώς για ‘σένα η Samsung έχει την απάντηση στο πρόβλημά σου με τη διάφανη θήκη σιλικόνης της. Ειδικά σχεδιασμένη για το Galaxy A20s, διαθέτει οπές για κάμερες, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και πλήκτρα και «κουμπώνει» άψογα επάνω του. Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη και λάστιχο, προσφέροντας συν τοις άλλοις και σταθερό κράτημα.

iDeal Back Cover μάρμαρο για iPhone 11/XR

Μια θήκη που μαγνητίζει τα βλέμματα από μακριά, η πρόταση της iDeal of Sweden αποτελεί μια από τις πλέον καλαίσθητες λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά ανεξαρτήτως συσκευής/συμβατότητας. Διαθέτει ένα αφηρημένο σχέδιο μαρμάρου σε μία μεθυστική απόχρωση του πράσινου (μέντας) που ηρεμεί το μάτι, αποπνέοντας παράλληλα έναν premium αέρα και μία ασύγκριτη πινελιά κομψότητας. Διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, επένδυση από μικροΐνες που απορροφούν τους κραδασμούς και συμβατότητα με ασύρματη φόρτιση Qi -για συμβατές συσκευές προφανώς. Το χρυσό λογότυπο της iDeal στο κάτω τμήμα της είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Xiaomi Back Cover μαύρη για Redmi 9A

Κομψή, προσεγμένη και άκρως ανθεκτική -παρά το εξαιρετικά μικρό της βάρος- η θήκη της Xiaomi υπόσχεται να προστατέψει το Redmi 9A σου και με το παραπάνω. Σε μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με κάθε σου look, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας σιλικόνης, θωρακίζοντας έτσι τη συσκευή σου απέναντι σε γρατζουνιές, πτώσεις αλλά και σκόνη. Εφαρμόζει τέλεια επάνω της, προσφέρει σταθερό κράτημα ενώ αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες. Το πορτοκαλί εσωτερικό της, τέλος, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση που κλέβει την παράσταση.