Η επιχειρηματική αυτή κίνηση φανερώνει την προσαρμογή και των δύο εταιριών στις νέες προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου και την ανάγκη για βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του καταναλωτή.

Στο δεύτερο τρίμηνο 2020, την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, η Μασούτης, η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, δημιούργησε το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές πραγματοποιούν τις αγορές τους. Από το Δεκέμβριο του 2020 η εταιρεία Μασούτης μετεξέλιξε το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε marketplace, αναπτύσσοντας συνεργασίες με επιλεγμένους συνεργάτες, όλοι κορυφαίοι επαγγελματίες στον κλάδο τους. Σήμερα, το eshop.masoutis.gr είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, αξιόπιστο και σύγχρονο.

Η είσοδος των προϊόντων του Vita4you.gr στο Μασούτης eshop είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το σκοπό της εταιρείας για μια ολοκληρωμένη πολυκαναλική εμπειρία, προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων σε μεγάλες προσφορές. Εγκαινιάζοντας, τη νέα κατηγορία προϊόντων υγείας και ομορφιάς στο marketplace της Μασούτης, ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει τα αγαπημένα του προϊόντα φαρμακείου ανάμεσα σε δημοφιλείς εταιρείες όπως: Apivita, Frezyderm, Korres, Health Aid, Vichy, La Roche Posay, Lamberts, Health Aid και πολλές άλλες.

Κατ’ αυτό τον τρόπο, η Μασούτης εντάσσει στα ψηφιακά της ράφια χιλιάδες διαθέσιμους κωδικούς του ηλεκτρονικού φαρμακείου για να καλύψει πλήρως κάθε καταναλωτική ανάγκη, με μια γρήγορη περιήγηση στο eshop  Παράλληλα, όμως, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την άμεση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του Vita4you.gr. Η επιστημονική ομάδα παρέχει συνεχή βοήθεια στους καταναλωτές με λύσεις και προτάσεις για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό φαρμακείο Vita4you ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2010 και αποτελεί ένα από τα πρώτα και μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία της Ελλάδας. Αποστολή του είναι να προάγει την υγεία και την ευεξία, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να φροντίσει τους πελάτες του. Επιπλέον, προσφέρει πληθώρα προϊοντικών επιλογών, ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση, συμβουλευτική υποστήριξη, γρήγορες και συνεπείς παραδόσεις. Διαθέτει πάνω από 20.000 χιλιάδες προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, βρεφικά και παραφαρμακευτικά είδη.