Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την εξιχνίαση του θανάτου του 32χρονου κυνηγού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στην Καρίτσα Ιωαννίνων.

Το  καινούριο στοιχείο στην υπόθεση είναι η έκθεση από την νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Ο 32χρονος φέρει δύο τραύματα στην πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες πυροβολήθηκε δύο φορές, όχι από κοντινή απόσταση. Από την φορά που έχουν τα τραύματα, εικάζεται ότι ο νεαρός ήταν σκυμμένος την ώρα που δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Η Αστυνομία έχει κατασχέσει όλα τα όπλα των μελών της παρέας που είχε βάλει παγάνα σε κυνήγι αγριογούρουνου ενώ σήμερα έγινε και νέα αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 32χρονος.

Κατά τον πρώτο κύκλο της ανάκρισης κανένα από τα μέλη της παρέας δεν παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε προς την κατεύθυνση που ήταν ο 32χρονος.

Αυτό είναι και το πιο κρίσιμο σημείο, που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η παρέα των δέκα κυνηγών, συγγενείς και φίλοι οι περισσότεροι, αρνούνται κατηγορηματικά ότι οι θανατηφόρες βολές προήλθαν από τους ίδιους.

Η έρευνα της αστυνομίας ωστόσο είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πηγές υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις που με την κατάλληλη αξιοποίηση μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ζίτσα: Θανάσιμος τραυματισμός 32χρονου σε κυνήγι αγριογούρουνου