• Αναζήτηση
 • Ιταλία: Εξελίσσονται με επιτυχία οι συζητήσεις για το πολιτικό αδιέξοδο

  Οι διαπραγματεύσεις στην Ιταλία για την δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού από την ακροδεξιά Λίγκα και του ανισυστημικού Κινήματος Πέντε Αστέρων πηγαίνουν καλά

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι διαπραγματεύσεις στην Ιταλία για την δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού από την ακροδεξιά Λίγκα και του ανισυστημικού Κινήματος Πέντε Αστέρων πηγαίνουν καλά, και μια συμφωνία θα μπορούσε να εφαρμοστεί σύντομα, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των δύο ηγετών.

  «Έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την σύσταση κυβέρνησης αλλά και την (υποψηφιότητα) πρωθυπουργού» γράφει η ανακοίνωση που ακολούθησε μετά την συνάντηση του ηγέτη της Λίγκας Ματέο Σαλβίνι και του ηγέτη των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο.

  «…Ο στόχος είναι να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να παρέχουμε απαντήσεις και μια πολιτική κυβέρνηση γρήγορα στη χώρα» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

  Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη φαίνεται ότι δίνουν τέλος στο πολιτικό αδιέξοδο που επικρατεί εδώ και εννιά εβδομάδες στην Ιταλία.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk