• Αναζήτηση
 • Σε περιπολικό μετατρέπεται το Telsa Model X στην Ελβετία

  Στην υπηρεσία των αστυνομικών αρχών της Βασιλείας στην Ελβετία θα τεθεί το Tesla Model X σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός στόλου φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην αγορά επτά Tesla Model X πρόκειται να προχωρήσουν οι αστυνομικές αρχές στην ελβετική πόλη της Βασιλείας με σκοπό τη δημιουργία ενός φιλικού προς το περιβάλλον στόλου αυτοκινήτων.

  Πριν καταλήξουν στην Ελβετία, τα επτά Model X θα περάσουν από την Ολλανδία ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στο νέο τους ρόλο.

  Μάλιστα σε όσους αμφισβήτησαν την επιλογή ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για τον ρόλο των περιπολικών, οι ελβετικές αστυνομικές αρχές απάντησαν δίνοντας στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με τη χρήση τους.

  Σύμφωνα με αυτά, ένα περιπολικό διανύει κατά μέσο όρο 200 χιλιόμετρα την ημέρα, όταν η αυτονομία του Model X φτάνει τα 500 χιλιόμετρα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk