• Αναζήτηση
 • Κουτσούμπας: Λερώνετε τα χέρια σας για να μείνετε στην καρέκλα

  Επίθεση εναντίον της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, υποστηρίζοντας πως έχει χάσει πλέον το λαϊκό της έρεισμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση εναντίον της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, υποστηρίζοντας πως έχει χάσει πλέον το λαϊκό της έρεισμα.

  «Είστε οικονομικοί εκτελεστές που τσακίζετε εργαζόμενους για το συμφέρον των μεγάλων. Αυτό κάνετε και με τα οικογενειακά επιδόματα των τρίτεκνων και πολύτεκνων. Βάζετε στο στόχαστρο και τα επιδόματα αναπήρων. Γίνεστε ψυχροί εκτελεστές των λαϊκών στρωμάτων και γι’ αυτό θα λογοδοτήσετε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας, ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε:

  «Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να πείσει τον λαό και τους ευκολόπιστους δικούς σας πως οι αλλαγές θα ωφελήσουν την χώρα. Έχετε το θράσος να μιλάτε για το δίκιο που το κάνετε πράξη. Όσο και αν προσπαθείτε η πραγματικότητα είναι αδυσώπητη. Μόνοι σας παραδέχεστε ότι λερώνετε τα χέρια σας για να μείνετε στην καρέκλα. Αυτό τον «Θεό» προσκυνάτε, την καρέκλα».

  Αναφορικά με τις διατάξεις που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση για την απεργία, ο γ.γ. του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι θέτουν σε εφαρμογή το «ξήλωμα του δικαιώματος της απεργίας. «Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι πως θα βάλετε εμπόδια» τόνισε, συμπληρώνοντας για τους πλειστηριασμούς: «Χορεύετε πάνω από την δυστυχία όσων χάνουν τα σπίτια τους και κομπάζετε για τα κέρδη όσων βγάζουν τα σπίτια στο σφυρί. Η πολιτική σας έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα γι’ αυτό και προχωράτε σε πλειστηριασμούς στα μουλωχτά».

  «Κανείς δεν μπορεί να εξαπατά πάρα πολλούς για πολύ καιρό. Νομίζετε ότι ο λαός δεν θα μάθει την αλήθεια; Ποιος πληρώνει για τα μεγάλα πλεονάσματα που εσείς υπογράψατε; Δεν θα μάθει για το συνεχόμενο πλεόνασμα μέχρι το 2060 και τα νέα μέτρα που έρχονται 2019 – 2020 και αυτά αν όλα πάνε καλά. Αν αλλάξει η κατάσταση τα μέτρα θα είναι ακόμα πιο επώδυνα. Κομπάζετε για την υπερ απόδοση των μέτρων και ότι πετύχατε υψηλότερα πλεονάσματα. Όμως τα πετύχατε στύβοντας τους εργαζόμενους μισθωτούς αγρότες με απανωτούς φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Φέρνετε νέο τσεκούρι στις συντάξεις. Όταν θα δείτε να μειώνεται το προσδόκιμο επιβίωσης να ξέρετε ότι γι’ αυτό ευθύνεται η πολιτική σας» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk