• Αναζήτηση
 • Ενωση Κεντρώων: Ο Τσίπρας ελπίζει ότι ΝΔ-ΠαΣοΚ θα ψηφίσουν το «Nova Macedonia»

  «Ο κ. Τσίπρας φαίνεται να βάζει στο στεπάκι του τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. «Ελπίζει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός ότι θα καταπνίξει κάθε αντίσταση της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και ότι θα παρασύρει τον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γενννηματά στο να ψηφίσουν μαζί του το "Nova Macedonia", και το ονομάζουν αυτό εθνική θέση του Βουκουρεστίου» σημειώνει, σε ανοκοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ο κ. Τσίπρας φαίνεται να βάζει στο στεπάκι του τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων αναφορικά με το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ.

  «Ελπίζει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός ότι θα καταπνίξει κάθε αντίσταση της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και ότι θα παρασύρει τον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γενννηματά στο να ψηφίσουν μαζί του το «Nova Macedonia», και το ονομάζουν αυτό εθνική θέση του Βουκουρεστίου» σημειώνει, σε ανοκοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων.

  Όπως εκτιμά, «τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πράγματι φαίνεται ότι αρχίζει και τους βάζει στο τσεπάκι του ο κ. Τσίπρας. Πέφτει όμως τελείως έξω ο κύριος πρωθυπουργός, αν νομίζει ότι έχει και στο τσεπάκι του και τον λαό».

  Αναφερόμενος στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, η Ένωση Κεντρώων τονίζει: «Τα αντανακλαστικά του λαού καθημερινά αφυπνίζονται και σε λίγες ημέρες η κοινωνία θα περάσει από την αδράνεια στην αντίσταση και τότε φίλε Αλέξη, ποιος είδε τον λαό και δεν τον φοβήθηκε».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk