• Αναζήτηση
 • Άδωνις: Με κυβέρνηση ΝΔ ο Ρουβίκωνας δεν θα μπορεί να τα κάνει αυτά

  Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ρουβίκωνας δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει σήμερα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στη δράση του «Ρουβίκωνα» αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά αν ήταν πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  «Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση με Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση ο Ρουβίκωνας ή ο κάθε Ρουβίκωνας να μπορούσε να κάνει αυτά που κάνει» επισήμανε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

  Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως η ανάληψη της διακυβέρνησης από το κόμμα του θα σημάνει και τη λύση του ζητήματος των Εξαρχείων, υπογραμμίζοντας: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εάν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης το ζήτημα των Εξαρχείων θα επιλυθεί. Εάν δεν επιλυθεί θα έχουμε αποτύχει».

  Αναφορικά με τις εκλογές και το πότε αυτές θα γίνουν, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να πραγματοποιηθούν εκλογές το 2018 μετά την έξοδο στις αγορές, συμπληρώνοντας πως οι δανειστές θέλουν να παραμείνει μέχρι το τέλος, αφού δεν φέρνει καμία αντίδραση στα όσα του ζητάνε. «Αφού ο Τσίπρας διασφαλίζει τα συμφέροντά τους δεν έχουν κανέναν λόγο να ψάξουν για άλλον. Τους δανειστές δεν τους νοιάζει εάν εμείς περνάμε χάλια, εάν εμένα με κυνηγάει ο Ρουβίκωνας να με δείρει σε κάποιο στενό, αν υπάρχουν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ή αν κόβουν τα ταξίδια των παιδιών μας στο εξωτερικό», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk