• Αναζήτηση
 • Κολομβία: Πτώση λεωφορείου σε χαράδρα με 14 νεκρούς

  Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα σε αγροτική περιοχή της βορειοδυτικής Κολομβίας, ανακοίνωσαν την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα), οι τοπικές αρχές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν όταν το
  λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα σε αγροτική περιοχή της
  βορειοδυτικής Κολομβίας, ανακοίνωσαν την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας
  στην Ελλάδα), οι τοπικές αρχές.

  Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος θέλοντας να αποφύγει τη σύγκρουση με μια μοτοσικλέτα στην πόλη Σαμπαναλάργκα, στην περιφέρεια Αντιόχεια, εξήγησε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Σέσαρ Κουάντρος. «Είχε βρέξει πολύ και ο οδηγός για να αποφύγει τη μοτοσικλέτα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια το λεωφορείο να πέσει στη χαράδρα».

  Το νοσοκομείο στη Σαμπαναλάργκα δεν είχε τη δυνατότητα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε τόσους πολλούς τραυματίες και μερικοί διακομίσθηκαν στις πλησιέστερες πόλεις σε σχέση πάντα με τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας τους. «Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσοι άνθρωποι ήταν στο λεωφορείο», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk