• Αναζήτηση
 • Αμπε: Ανάγκη πίεσης στη Β. Κορέα για εγκατάλειψη των πυρηνικών

  Για την ανάγκη άσκησης μέγιστης πίεσης στη Βόρεια Κορέα, μίλησε σε δηλώσεις του ο ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε, συμφωνόντας με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τον μεγαλύτερο ρόλο που πρέπει να παίξει η Κίνα, με στόχο την εγκατάλειψη από την Πιονγιάνγκ του πυρηνικού και του πυραυλικού προγράμματος που διαθέτει.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για την ανάγκη άσκησης μέγιστης πίεσης στη Βόρεια Κορέα, μίλησε σε δηλώσεις του ο ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε, συμφωνόντας με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τον μεγαλύτερο ρόλο που πρέπει να παίξει η Κίνα, με στόχο την εγκατάλειψη από την Πιονγιάνγκ του πυρηνικού και του πυραυλικού προγράμματος που διαθέτει.

  Μιλώντας στους δημοσιογράφους, την Δευτέρα, ο Άμπε είπε ότι η Ιαπωνία υποστηρίζει την θέση του Τραμπ, σύμφωνα με την οποία, όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές στην αντιμετώπιση του προβλήματος με την Βόρεια Κορέα.

  Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στο Τόκιο, κατά την δεύτερη ημέρα της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ασία, με κυρίαρχα θέματα, την Βόρεια Κορέα, αλλά και το εμπόριο.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk