• Αναζήτηση
 • Μαλαισία: Εικόνες καταστροφής από τις καταιγίδες – 5 νεκροί

  Kαταρρακτώδεις βροχές στη Μαλαισία στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους. Δυνάμεις του στρατού ανέπτυξαν επιχείρηση διάσωσης για όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη βόρεια πολιτεία του Πενάνγκ. Περί τους 3.000 αναγκάστηκαν να αναζητήσουν καταφύγια, ενώ στο 80% της Πενάνγκ προκλήθηκαν ζημιές από ισχυρούς ανέμους και σφοδρές καταιγίδες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Kαταρρακτώδεις βροχές στη Μαλαισία στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους. Δυνάμεις του στρατού ανέπτυξαν επιχείρηση διάσωσης για όσους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη βόρεια πολιτεία του Πενάνγκ.

  Περί τους 3.000 αναγκάστηκαν να αναζητήσουν καταφύγια, ενώ στο 80% της Πενάνγκ προκλήθηκαν ζημιές από ισχυρούς ανέμους και σφοδρές καταιγίδες.

  Η στάθμη του νερού από τις πλημμύρες έχει φτάσει στα 3 – 4 μετρά, ενώ οι κάτοικοι καλούνται να μην βγαίνουν από τις οικείες τους.

  Την ίδια ώρα, εκατοντάδες δέντρα έχουν πέσει και δρόμοι έχουν καταστραφεί στην πρωτεύουσα της Πενάνγκ. Αρκετές είναι οι περιοχές που παρουσιάζουν εικόνα παράλυσης.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk