• Αναζήτηση
 • Twitter: Μέτρα μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού Τραμπ

  Η εταιρεία Twitter ανακοίνωσε ότι έλαβε «μέτρα προστασίας», έπειτα την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ λόγω ανθρώπινου λάθους ενός υπαλλήλου της εταιρείας.Ο λογαριασμός @realdonaldtrump παρέμεινε το βράδυ της Πέμπτης εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί και ο Τραμπ χαρακτήρισε «απατεώνα» τον υπάλληλο που ευθυνόταν για το συμβάν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η εταιρεία Twitter ανακοίνωσε ότι έλαβε «μέτρα προστασίας», έπειτα την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ λόγω ανθρώπινου λάθους ενός υπαλλήλου της εταιρείας.

  Ο λογαριασμός @realdonaldtrump παρέμεινε το βράδυ της Πέμπτης εκτός λειτουργίας για 11 λεπτά πριν αποκατασταθεί και ο Τραμπ χαρακτήρισε «απατεώνα» τον υπάλληλο που ευθυνόταν για το συμβάν.

  Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης θα «αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά», ανέφερε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο @Twitter Government.

  «Δεν είμαστε σε θέση να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες της εσωτερικής έρευνας ή τις ενημερώσεις για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε, αλλά παίρνουμε αυτό που συνέβη στα σοβαρά και οι ομάδες μας εργάζονται πάνω σε αυτό», υπογράμμισε η εταιρεία.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk