• Αναζήτηση
 • Ερευνα για τη βία στην Καταλωνία ζητά από τις ισπανικές αρχές ο ΟΗΕ

  Ο ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα κάλεσε τη Δευτέρα τις ισπανικές αρχές να ερευνήσουν

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα κάλεσε  τη Δευτέρα τις ισπανικές αρχές να ερευνήσουν λεπτομερώς και αμερόληπτα τις πράξεις βίας που συνδέονται με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας και να διεξαγάγουν συνομιλίες για την επίλυση του ζητήματος της απόσχισης της περιοχής από την Ισπανία.

  Ο Ζέιντ Ράαντ αλ-Χουσέιν, ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, εξέφρασε ανησυχία για τις πράξεις βίας που σημειώθηκαν την Κυριακή κατά τις οποίες εκατοντάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, λέγοντας πως η απόκριση της αστυνομίας πρέπει «σε κάθε περίπτωση… να είναι ανάλογη και αναγκαία».

  «Σταθερή πεποίθησή μου είναι πως η παρούσα κατάσταση πρέπει να επιλυθεί μέσω πολιτικού διαλόγου, με πλήρη σεβασμό των δημοκρατικών ελευθεριών», αναφέρεται σε δήλωση του Ζέιντ που εξέδωσε το γραφείο του στη Γενεύη.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk