• Αναζήτηση
 • Τραμπ: Οι διαπραγματεύσεις με τον μικρό πυραυλάνθρωπο χάσιμο χρόνου

  Μέσω του αγαπημένου του twitter ξαναχτύπησε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, συνεισφέροντας για άλλη μια φορά ...εποικοδομητικά στην εύρεση ισορροπίας με τη Βόρεια Κορέα μέσω του διαλόγου και άλλων ειρηνικών διαδικασιών. Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι είπε στον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον ότι: «χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό πυραυλάνθρωπο...», τη στιγμή που η Πιονγιάνγκ έχει αποδείξει ότι γίνεται έξαλλη με τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον ηγέτη της.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μέσω του αγαπημένου του twitter ξαναχτύπησε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, συνεισφέροντας για άλλη μια φορά …εποικοδομητικά στην εύρεση ισορροπίας με τη Βόρεια Κορέα μέσω του διαλόγου και άλλων ειρηνικών διαδικασιών.

  Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι είπε στον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον ότι: «χάνει τον χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό πυραυλάνθρωπο…», τη στιγμή που η Πιονγιάνγκ έχει αποδείξει ότι γίνεται έξαλλη με τέτοιους χαρακτηρισμούς για τον ηγέτη της.

  Το τίτιβισμα αυτό του Αμερικανού προέδρου σίγουρα υπονομεύει -αν δεν την ακυρώνει- τη στρατηγική της αμερικανικής κυβέρνησης που προσπαθεί να πείσει μέσω του αμερικανού ΥΠΕΞ, Ρεξ Τίλερσον, ότι «οι ΗΠΑ έχουν κανάλια άμεσης επικοινωνίας με την Πιονγιάνγκ» και ότι δεν πρόκειται για μία κατάσταση στην οποία «οι επικοινωνίες έχουν αποκοπεί».

  Γίνεται διερεύνηση για το εάν η Βόρεια Κορέα έχει ενδιαφέρον για διάλογο, σύμφωνα με τις δηλώσεις Τίλερσον.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk