• Αναζήτηση
 • Ταλιμπάν: Το Αφγανιστάν θα γίνει νεκροταφείο για τις ΗΠΑ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το Αφγανιστάν θα μετατραπεί σε «νέο κοιμητήριο» για τις ΗΠΑ απειλούν οι Ταλιμπάν μετά την απόφαση του αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Ντραμπ να ενισχύσει τα αμερικανικά στατεύματα στη χώρα και ζητούν την άμεση απόσυρση των στρατιωτικών δυνάμεων της υπερδύναμης.

  «Αν οι ΗΠΑ δεν αποσύρουν τις δυνάμεις τους από το Αφγανιστάν, (η χώρα) θα μετατραπεί σύντομα σε ένα νέο κοιμητήριο γι αυτή την υπερδύναμη του 21ου αιώνα. Οι αμερικανοί ηγέτες θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό», αναφέρουν οι Ταλιμπάν σε ανακοίνωσή τους.

  «Οσο υπάρχει και ένας αμερικανός στατιώτης στη χώρα οι ένοπλοι ισλαμιστές θα συνεχίζουν τον τζιχάντ»

  Εκπρόσωπος των Ταλιμπάν του Αφγανιστάν καταδίκασε με την σειρά του την απόφαση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να παραμείνουν οι αμερικανοί στρατιώτες στη χώρα χωρίς να ορίσει χρονοδιάγραμμα για την απόσυρσή τους.

  «Αντί να συνεχίζουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, οι Αμερικανοί θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί να αποσύρουν τους στρατιώτες τους από το Αφγανιστάν», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν.

  Ο Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ σε ανακοίνωσή του που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά το τηλεοπτικό διάγγελμα του Τραμπ για την νέα πολιτική στο Αφγανιστάν και τη Νότια Ασία είπε ότι «όσο υπάρχει έστω και ένας αμερικανός στρατιώτης στη χώρα μας», οι ένοπλοι ισλαμιστές θα «συνεχίζουν τον τζιχάντ».

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk