Κλειστή η Νίκης στο Σύνταγμα λόγω συνταξιούχων

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πορεία των συνταξιούχων όλων των ασφαλιστικών ταμείων στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια σε περαιτέρω περικοπές των συντάξεών τους.

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ. Περίπου 300 μέλη έχουν αποκλείσει την οδό Νίκης έξω από το υπουργείο, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα και πορεία των συνταξιούχων όλων των ασφαλιστικών ταμείων στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στις περαιτέρω περικοπές των συντάξεών τους.

Με αφετηρία τους την πλατεία Κλαυθμώνος, περίπου 2.000 άτομα κατευθύνθηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου και παραμένουν στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού. Κλειστή για τα οχήματα είναι η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του «Χίλτον».

Στο μεταξύ, περίπου 1.000 άτομα είναι συγκεντρωμένα αυτή την ώρα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Πρόκειται για μέλη της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ και της Ομοσπονδίας Γονέων Περιφέρειας Αττικής.

Και στο υπουργείο Υγείας, τέλος, πραγματοποιούν συγκέντρωση εργαζόμενοι στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία