• Αναζήτηση
 • Καμένα Βούρλα: Ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ

  Στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα εισέβαλαν δύο ληστές και με την απειλή όπλων και δύο χειροβομβίδων άρπαξαν περίπου 5.000 ευρώ και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

  Στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα εισέβαλαν δύο ληστές και με την απειλή όπλων και δύο χειροβομβίδων άρπαξαν περίπου 5.000 ευρώ και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο ληστές περίμεναν ότι θα βρουν περισσότερα χρήματα, καθώς σήμερα γίνονταν οι πληρωμές των συντάξεων του ΟΓΑ.

  Μάλιστα, δεν τους έφταναν τα χρήματα που αρχικά βρήκαν στο ταμείο και ζήτησαν να ανοίξει και η θυρίδα με χρονοκαθυστέρηση. Αφού άδειασαν το περιεχόμενο, έφυγαν με περίπου 5.000 ευρώ.

  Η υπάλληλος που βρισκόταν εκεί σοκαρίστηκε όταν εμφανίστηκαν οι δύο ληστές και ζητούσαν επίμονα τα χρήματα. Ο ένας από αυτούς κρατούσε όπλο και ο άλλος απειλούσε με δύο χειροβομβίδες.

  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, οι ληστές είναι αλβανικής καταγωγής. Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να απομακρύνονται με τα πόδια, ενώ ο αστυνομικός κλοιός που στήθηκε λίγο αργότερα δεν απέδωσε.

  Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο φέρονται ότι χρησιμοποίησαν οι ληστές.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk