Εδώ Θεσσαλονίκη

Tυροκομικά Αγορογιάννη

«Ο καθένας στη δουλειά του και ο βλάχος στα τυριά του». Με αυτό το σλόγκαν το κατάστημα τυροκομικών και αλλαντικών Αγορογιάννη, στην Ερμού, στην Αγορά Μοδιάνο, δίνει το στίγμα της καταγωγής του, ενώ με τις ορεκτικές μυρωδιές των προϊόντων του κάνει αισθητή την παρουσία του. Παρότι πρόκειται για μικρό μαγαζί, είναι γεμάτο με κάθε λογής επιλεγμένα καλούδια: ποικιλία από φέτα, δοχείου και κατσικίσια στην τσαντίλα, βαρελίσια, από αιγοπρόβειο γάλα με ελάχιστα λιπαρά, ανθότυρο, μυζήθρα, βούτυρο φρέσκο, βούτυρο λιωμένο κατσικίσιο για γλυκά και μαγειρική «για μερακλήδες», γαλοτύρι, γιαούρτια και κασέρι, προέρχονται όλα από το τυροκομείο της οικογένειας Αγορογιάννη στη Λάρισα. {{{ moto }}}

Για τα υπόλοιπα προϊόντα, το κατάστημα προμηθεύεται τα πλέον εκλεκτά για την πελατεία του, παστουρμά, σουτζούκια, χωριάτικα λουκάνικα και μια γευστικότατη σειρά από σπιτικές αλοιφές και μεζέδες.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk