• Αναζήτηση
 • Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα μυρίζει ούρα και κόπρανα

  Ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης με την νυν δημοτική αρχή ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, λέγοντας ότι με τερτίπια νοικοκύρεψε τα οικονομικά της Αθήνας. Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της πόλης, σημειώνοντας: «Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα». Κάλεσε δε τον Ν.Κακλαμάνη να αθροίσουν δυνάμεις.

  Ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης με την νυν δημοτική αρχή ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, λέγοντας ότι με τερτίπια νοικοκύρεψε τα οικονομικά της Αθήνας. Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της πόλης, σημειώνοντας: «Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα».

  Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ κάλεσε τον Ν.Κακλαμάνη να αθροίσουν δυνάμεις. «Αν είχαμε αθροίσει τις δυνάμεις μας θα ήμουν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αν εγώ ήμουν τρίτος στις δημοσκοπήσεις θα είχα παραιτηθεί» τόνισε.

  Αναφερόμενος στα περί νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου, είπε για τον Γιώργο Καμίνη: «Το μόνο που έχει να λεει είναι ότι μείωσε τις δαπάνες, έχει δυο χρόνια να πληρώσεις προμηθευτές και έχει μειώσει προσωπικό. Έτσι φτιάχνεις τα οικονομικά, αλλά με λογιστικά τερτίπια για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο.»

  Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της Αθήνας όπως τη Στοά Λυκούργου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Είναι δυνατόν κανείς να περπατήσει την πόλη και να μη συναντήσει τη βρομιά; Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα.»

  Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγγειλε ακόμη τη δημιουργία δυο ποδηλατοδρομίων στην Αθήνα, διερωτώμενος πώς ο κ. Καμίνης δεν τα έχει ήδη κάνει.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk