Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων της διεθνούς σόου – μπιζ – μέλη του οποίου είναι, μεταξύ άλλων, η τηλε-περσόνα Όπρα Γουίνφρεϊ, ο σκηνοθέτης, Στίβεν Σπίλμπεργκ και η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ – μπαίνει η Τζάνετ Τζάκσον σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety. Η περιουσία της αδερφής του Μάικλ Τζάκσον είναι, πάντα σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, αθροιστικό αποτέλεσμα δεκαετιών παρουσίας της στο χώρο.

Η 47χρονη μουσικός και τραγουδίστρια έχει συγκεντρώσει 1 δις δολάρια από περιοδείες, πωλήσεις δίσκων αλλά και συμμετοχές σε ταινίες. Τα έσοδά της από τουρνέ φτάνουν τα 458 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Τζάνετ Τζάκσον έγινε πλουσιότερη κατά 304 εκατομμύρια δολάρια από κινηματογραφικούς ρόλους. Οι πωλήσεις δίσκων της «χάρισαν» 268 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από άλλου τύπου συμφωνίες που εκμεταλλεύτηκε το όνομά της κέρδισε 81 εκατομμύρια δολάρια.

Παρ’ όλα αυτά, κι επειδή, ίσως το χρήμα πάει με… το χρήμα, η Τζάνετ Τζάκσον είναι μια δισεκατομμυριούχος που έχει παντρευτεί έναν επίσης δισεκατομμυριούχο όπως τον μεγιστάνα από το Κατάρ, Γουίσαμ Αλ Μάνα. Ο γάμος τους έγινε το 2012 και κρατήθηκε μυστικός από τα media.

Παρ’ ότι η Τζάνετ Τζάκσον έχει αφήσει τη μουσική της καριέρα σε δεύτερη μοίρα τον τελευταίο καιρό προγραμματίζει ένα μεγάλο comeback για τα 20χρονα από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Janet».