Χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, οι έρευνες της αστυνομίας σε δασική περιοχή ανάμεσα στο Κρυονέρι και στη Βαρυμπόμπη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων κακοποιών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε τριώροφη μεζονέτα στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχε κλιμάκιο της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό, στις 03:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής οι τέσσερις δράστες μπήκαν στην τριώροφη μεζονέτα που ανήκει σε ιδιοκτήτη βιοτεχνίας ρούχων στην οδό Παπαναστασίου στην Νέα Ερυθραία και άρπαξαν μία τσάντα που περιείχε 1.700 ευρώ.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους οι κακοποιοί, που φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και είχαν καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης στην Εκάλη όπου το εγκατέλειψαν και, με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.
Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Στο Κρυονέρι ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το τζιπ να πέσει σε μια ρεματιά. Ακολούθως οι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή πεζή και αναζητούνται.

Το πιστόλι και οι κάλυκες θα μπούν στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών όπως επίσης και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσει τους αστυνομικούς στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πιστόλι Τοκάρεφ και τρεις χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητή.