Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd παντρεύτηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου σε μια πολύ κλειστή τελετή που έγινε στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο Βρετανός μουσικός και ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος, που αρραβωνιάστηκε την επί επτά έτη σύντροφό του Λόρι Ντερνινγκ, έχει επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός, δηλώνοντας στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου ότι θα παντρευτεί μέσα στο 2012 και πριν την έναρξη των συναυλιώνThe Wall Live tour, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ωστόσο, το ευχάριστο γεγονός ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου μέσω του twitter από τον Χάουαρντ Στερν, έπειτα από συνέντευξη που είχε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός με τον μουσικό.

«Ο Ρότζερ Γουότερς μόλις ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε την επί πολλά έτη σύντροφό του. Έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος» έγραψε στο twitter του ο Χάουαρντ Στερν.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης μπροστά σε μόλις έξι άτομα στο σπίτι τους στο Σαουθάμτον, στη Νέα Υόρκη.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον 69χρονο Ρότζερ Γουότερς, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Τζούντι Τριμ (1968-1975), την Λέιντι Καρολιν Κρίστι (1976-1992) και την Πρισίλα Φίλιπς (1993-2001) και έχει αποκτήσει μαζί τους τρία παιδιά.