Το νέο βιβλίο της ηθοποιού Άσλεϊ Τζαντ που κυκλοφόρησε στην Αμερική την Τρίτη 5/4 πραγματικά σοκάρει, σύμφωνα με δημοσίευμα στο RadarOnline.com.

Η 43χρονη ηθοποιός στα απομνημονεύματά της που τιτλοφορούνται «All That Is Bitter & Sweet» αποκαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά σχετικά με την οικογένειά της, το γεμάτο ναρκωτικά περιβάλλον που μεγάλωσε αλλά και την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε παιδική ηλικία.

Η Άσλει Τζάντ είναι κόρη της διάσημης τραγουδίστριας της κάντρι μουσικής Ναόμι Τζαντ, η οποία μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της Γουινόνα είχαν δημιουργήσει το θρυλικό ντουέτο «The Judds».

Μητέρα και κόρη υπήρξαν ανίκητο φαβορί για μια δεκαετία σε όλες τις τελετές κάντρι μουσικών βραβείων, ενώ παράλληλα είχαν κερδίσει και πέντε βραβεία Γκράμι.

Η Ναόμι εκτός από τραγουδίστρια είναι επίσης σπουδαία στιχουργός -το τραγούδι Love Can Built a Bridge που έγραψε η ίδια και ερμήνευε με την κόρη της κέρδισε Γκράμι καλύτερου κάντρι τραγουδιού-, γνωστή ακτιβίστρια αλλά και συγγραφέας αρκετών βιβλίων αυτογνωσίας.

«Η μητέρα μου στην προσπάθειά της να αποκτήσει την φήμη και να γίνει η Ναόμι Τζαντ που ξέρετε σήμερα είχε δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από τις The Judds που δεν είχε καμία σχέση με την αληθινή ζωή που ζούσαμε», γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο της.

«Αυτή και η αδερφή μου δήλωναν μονίμως ότι η οικογένειά μου ήταν μέσα στη διασκέδαση. Ποιος ακριβώς διασκέδαζε; πως γινόταν και εγώ δεν έβλεπα τίποτε ευχάριστο και διασκεδαστικό» αναρωτιέται.

Αποκαλύπτοντας τα ψέματα που η μητέρα της είχε πει για τον αληθινό πατέρα της Γουινόνα μέχρι τους σοβαρές καταγγελίες για παραμέληση των παιδιών της, η Άσλεϊ δεν αφήνει τίποτε κρυφό στο συγκλονιστικό αυτό βιβλίο.

«Με έκαναν να πιστεύω ότι ο τρόπος ζωής μας ήταν φυσιολογικός. Ό, τι δηλαδή δεν έπρεπε να διαμαρτύρομαι όταν με άφηναν μόνη για ώρες ή και μέρες κάποιες φορές ή όταν, χωρίς να με προειδοποιήσουν με παρατούσαν σε συγγενείς».

«Υπήρχε πάντα μαριχουάνα στο σπίτι και θυμάμαι τον πατέρας μου (σ.σ. Μίκαελ Σιμινέλα) κάθε Κυριακή βράδυ να μαζεύει φίλους στο σπίτι και να καταναλώνουν παραισθησιογόνα χάπια»

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός κάνει λόγω για την οδυνηρή ανάμνηση της σεξουαλικής κακοποίησης της, η οποία σε συνδυασμό με την κακή σχέση με την μητέρα της την οδήγησε σε βαθιά κατάθλιψη.

«Αγαπούσα την μητέρα μου αλλά την ίδια στιγμή φοβόμουν το χάος και την αβεβαιότητα που την ακολουθούσε παντού. Πολλές φορές αισθανόμουν μια ξένη που απλώς παρατηρούσε την ζωή μιας γυναίκας -της μητέρας μου- που ακολουθούσε το όνειρό της».