-Οταν σου προτάθηκε να παίξεις στο « Μίλα μου βρώμικα », δεν φοβήθηκες;

«Είχα ήδη παίξει σε ένα καθημερινό σίριαλ και είχα εμπειρία.Ηταν πολύ καινούργιο πρότζεκτ για μένα λόγω του ότι επρόκειτο για κωμωδία και η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν σε δραματική σειρά.Βρέθηκα από το ένα άκρο στο άλλο. Ενθουσιάστηκα και κυρίως από το σενάριο».

– Είσαι ακόμη ενθουσιασμένος; «Φυσικά,αλλά όχι στον βαθμό που ήμουν στην αρχή,δεδομένου ότι πλέον κάνουμε γυρίσματα επί μήνες. Μου αρέσει πολύ και το διασκεδάζω».

– Τι έχει προσφέρει η τηλεόραση στην καριέρα σου; «Εκτός από χρήματα και αναγνωρισιμότητα, θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό που μου έχει προσφέρει είναι η ενασχόλησή μου με κάτι πολύ δημιουργικό».

– Ασχολείσαι με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Είναι θέμα ενέργειας ή ανασφάλειας;

«Απόλυτα θέμα ενέργειας.Τη διοχετεύω όπου μπορώ και κάνω πράγματα που μου αρέσουν.Δεν κάνω όμως κάτι για τα λεφτά.Ας βγάλω λιγότερα αλλά ας μου αρέσει πολύ αυτό που θα κάνω».

– Η εξωτερική σου εμφάνιση έχει λειτουργήσει θετικά ή έχει σταθεί εμπόδιο;

«Σίγουρα είναι θετικό γιατί σε βοηθάει να ξεχωρίσεις.Στο μόντελινγκ αντικειμενικά με βοήθησε. Από εκεί και πέρα στην υποκριτική είναι πολύ δύσκολο να πείσεις ότι έχεις ταλέντο όταν έχεις καλή εμφάνιση. Προσπαθώ να μην εγκλωβίζομαι σε αυτό».

– Και τι κάνεις για να βελτιωθείς; «Κάνω μαθήματα, έρχομαι σε επαφή με παλιούς ηθοποιούς, παρακολουθώ ηθοποιούς-πρότυπα.Παράλληλα στη συγκεκριμένη σειρά κάναμε τρεις μήνες πρόβες,κάτι που δεν συνηθίζεται.Ετσι “λύθηκα”. Ακόμη και χορό κάναμε με χορογράφο.Ηταν δύσκολο για μένα από μια δραματική σειρά όπου έπαιζα τον σκληρό να χορεύω και να τραγουδάω σε μια κωμική σειρά!».

– Τι σκέφτεσαι για το μέλλον; Να συνεχίσεις με την υποκριτική ή να κάνεις κάτι άλλο στην τηλεόραση;

«Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν θα το αντάλλαζα για να παρουσιάσω μια εκπομπή, ακόμη και αν μου έδιναν περισσότερα χρήματα.Γενικά δεν απορρίπτω την τηλεόραση.Θα μπορούσα να παρουσιάσω και εκπομπή,αρκεί να είχε σχέση με τη μουσική ή να ήταν ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας».

– Παρακολουθείς τηλεόραση; «Ναι,αλλά όχι φανατικά». – Τι ξεχωρίζεις; «Εκτός από το “Μίλα μου βρώμικα”, που το θεωρώ ξεχωριστό και διαφορετικό, παλιά έβλεπα τα “Υπέροχα πλάσματα” και τα “Μαύρα μεσάνυχτα”. Εφέτος βλέπω “Ράδιο Αρβύλα” και Λάκη Λαζόπουλο».

– Τι δεν σου αρέσει καθόλου; «Οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές».

– Θαυμάζεις κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα;

«Οχι, δεν θαυμάζω. Απλά παραδέχομαι κάποιους για τη μακρόχρονη πορεία τους».

– Τι ομάδα είσαι; «Παναθηναϊκός». – Οταν δεν δουλεύεις τι σου αρέσει να κάνεις;

«Να κάνω βόλτες με το αυτοκίνητο, να πηγαίνω για φαγητό και να προπονούμαι».

(agrammeli@tovima.gr)