Ο Θρύλος της Ευρώπης είναι έτοιμος να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!

Ετοιμος για μια ακόμα σπουδαία επιτυχία, που θα μεγαλώσει τον μύθο του στα απέραντα της Γηραιάς Ηπείρου και θα κάνει για μια ακόμα φορά χαρούμενο και περήφανο τον κόσμο του. Ετοιμος για να κατακτήσει μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμα σεζόν ότι είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη!

Μια Ευρώπη, που αναμένεται να υποκλιθεί για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία απόψε στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, στον τελικό LEN Super Cup. Οι Ερυθρόλευκες, ως πρωταθλήτριες Ευρώπης, θα κοντραριστούν με τον Εθνικό (σ.σ κάτοχο του LEN Trophy), έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του 3ου LEN Super Cup στην ιστορίας τους και 7ου ευρωπαϊκού συνολικά!

Οι νταμπλούχες Ελλάδας, που βρίσκονται ήδη στους «8» του φετινού Champions League, θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και θα προσπαθήσουν να προσθέσουν στην «ερυθρόλευκη» τροπαιοθήκη μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα! Μια τροπαιοθήκη, που κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με ευρωπαϊκά τρόπαια που φέρνουν στο μεγάλο λιμάνι οι σπουδαίες ομάδες του Ερασιτέχνη και ειδικά οι ομάδες του πόλο. Ανδρών και Γυναικών.

Πέρσι, τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησε την Euroleague, επικρατώντας στον τελικό της πανίσχυρης Σαμπαντέλ με 11-7, αλλά και το LEN Super Cup, νικώντας στον τελικό την Κίνεφ Κίρισι με 14-11. Και τότε στο «Παπαστράτειο». Εκεί όπου απόψε (19:00, ONE TV) έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, θα τα δώσουν όλα για το 7ο ευρωπαϊκό τους.

Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν σαρώσει τα πάντα στο διάβα τους, στις εγχώριες αλλά και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει τρεις φορές την Euroleague (2015, 2021, 2022), μια φορά το Len Trophy (2014) και δύο φορές το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015, 2021). Συνολικά 6 ευρωπαϊκά τρόπαια, τα οποία άπαντες στο μεγάλο λιμάνι ευελπιστούν να γίνουν απόψε 7, φτάνοντας τα τρία ευρωπαϊκά LEN Super Cup.

Σπουδαίες επιτυχίες που έχουν γιγαντώσει τον πειραϊκό σύλλογο και τον έχουν μετατρέψει σε Θρύλο του ευρωπαϊκού πόλο. Επιτυχίες, οι οποίες φέρουν πάνω τους τη σφραγίδα του ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Φυσικά μερίδιο έχει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος προσπαθεί συνεχώς για να έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλα όσα χρειάζονται, για να πρωταγωνιστούν και να φέρνουν τίτλους στον Ολυμπιακό.

Απόψε, όλοι μαζί (σ.σ ομάδα, κόσμος, διοίκηση), είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο και να ζήσουν για μια ακόμα φορά σπουδαίες στιγμές. Στιγμές, που μόνο ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι τίτλοι του Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών:

Euroleague: 3
Len Trophy:1
Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ: 2
Πρωταθλήματα Ελλάδας: 12
Κύπελλα Ελλάδας: 3
Ελληνικό Σούπερ Καπ: 1