Η Courier Center φτάνει σε όλη την Ελλάδα με 9.5/10 στην ικανοποίηση πελατών!

Η συνέπεια των παραδόσεων της Courier Center της χάρισε «άριστα» στην ικανοποίηση πελατών ενώ το διευρυμένο δίκτυο διανομής της καλύπτει πλέον σχεδόν όλη την Ελλάδα!

Τα δύο «μυστικά» της επιτυχίας για μια εταιρία ταχυμεταφορών είναι το ανεπτυγμένο δίκτυο παραδόσεων και η τήρηση των χρόνων. Φαίνεται ότι η Courier Center, η εταιρία ταχυμεταφορών του ομίλου Μαρινάκη, «σκοράρει» και στα δύο πεδία, καθώς χάρη το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της εξυπηρετεί πλέον πάνω από το 90% της ελληνικής επικράτειας και έτσι τα δέματά της φτάνουν καθημερινά και με συνέπεια σε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά της Ελλάδας

Επίσης οι πελάτες της Courier Center δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι βαθμολογώντας τις υπηρεσίες της με 9.5/10, σύμφωνα με τη συνεχή online έρευνα που πραγματοποιείται από την πλατφόρμα e-satisfaction. Ενδεικτικά οι παραλήπτες των πακέτων της στα νησιά του Ιονίου βαθμολόγησαν τις υπηρεσίες της εταιρίας με 9.9/10 ενώ Ήπειρος, Νότιο Αιγαίο και Ανατολική Μακεδονία & Θράκη αξιολόγησαν με 9.9, 9.7 και 9.8/10 αντίστοιχα. Ειδικά σε μια συγκυρία, που όλες οι εταιρίες ταχυμεταφορών αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, τα παραπάνω δεδομένα έχουν ξεχωριστή σημασία.

Ο Παναγιώτης Χύτας, γενικός διευθυντής της εταιρίας, υπογράμμισε ότι «Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας, που δραστηριοποιούνται στη λιανική και το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πετυχαίνουν συνεπείς παραδόσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, παράλληλα με τις επενδύσεις μας για τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας σε όλη τη χώρα, ενισχύουμε την Courier Center συνεχώς με εκπαιδευμένους οδηγούς και τεχνολογικές λύσεις, που διασφαλίζουν την αξιοπιστία μας».

Στόχος της εταιρίας είναι να μείνει σταθερά στην πρώτη γραμμή του τομέα των ταχυμεταφορών εξασφαλίζοντας 100% αξιόπιστες παραδόσεις και στήνοντας το πλέον ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής. Συγκεκριμένα η εταιρία, εξυπηρετώντας με συνέπεια το πελατολόγιό της, προσφέρει:

-Αποστολές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό

-Πάνω από 200 σημεία παραλαβής σε όλη την Ελλάδα

-Αποστολή ενημερώσεων με SMS και σύστημα webshippingorders

-Αυθημερόν παραδόσεις

-Σύστημα αξιολόγησης e-satisfaction

-24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Με αποστολές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, πάνω από 200 σημεία παραλαβής σε όλη τη χώρα, ενημερώσεις με SMS και σύστημα web shipping orders, αυθημερόν παραδόσεις και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση η Courier Center κλείνει 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα των ταχυμεταφορών. Τα προηγμένα logistics capabilities αλλά και η δυνατότητα παραδόσεων στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας την καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες για τον κλάδο της λιανικής και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Τα Νέα της Αγοράς
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk