Πολυτέλεια. Μια λέξη που κατά καιρούς έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, ξαναβρίσκει επιτέλους το πραγματικό νόημά της σε ένα ξενοδοχείο-κομψοτέχνημα στην καρδιά της Αθήνας. Μοναδικοί πίνακες και γλυπτά διάσημων καλλιτεχνών συνθέτουν το σκηνικό των πιο ξεχωριστών σας στιγμών, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες διακοσμούνται με την επιμέλεια ενός πραγματικού διαμερίσματος, μοντέρνα στοιχεία δένουν αρμονικά με την κλασική ζεστασιά και κάθε χώρος είναι σπαρμένος με λεπτομέρειες προορισμένες να σας εξάπτουν τις αισθήσεις. Καλωσορίσατε στο Grecotel Pallas Athena.

Στο ιδιαίτερης αισθητικής avant-garde boutique ξενοδοχείο, που επαναλειτουργεί από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2021, θα βρείτε όσα χρειάζεστε για μια αξέχαστη διαμονή, ανεξάρτητα από το σκοπό του ταξιδιού σας. Η διεθνώς διακεκριμένη φιλοξενία Grecotel γνωρίζει την κορύφωσή της στις εκπληκτικές Loft Suites με την υπέροχη θέα της Αθήνας από ψηλά και την ατμόσφαιρα high-class διαμερίσματος στην καρδιά της πόλης, ενώ τα πολυτελή οικογενειακά δωμάτια κρύβουν τις δικές τους εκπλήξεις – όπως τα αυθεντικά graffiti υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο κανένα παιδί.

Έργα γαστρονομικής τέχνης

Η φημισμένη κουζίνα των Grecotel απογειώνεται στις γεύσεις του Grecotel Pallas Athena, που φέρουν εξάλλου τη σημαντική υπογραφή του executive chef της εταιρείας, Σάκη Τζανέτου. Η μέρα ξεκινά ιδανικά, απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό στο κομψό εστιατόριο και το lounge μπαρ με τη μεγάλη βεράντα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέροντας υπέροχη θέα στην πλατεία Κοτζιά – ίσως την ομορφότερη πλατεία της Αθήνας.

Η «Κρητική γωνιά» με τα παραδοσιακά εδέσματα σύντομα θα σας προκαλέσει σε μια επίσκεψη. Μην αντισταθείτε. Γεύμα και δείπνο αποκτούν τις ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα των μοναδικών πιάτων Grecotel. Και η γαστρονομική εμπειρία θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας

Ο αέρας «παλιάς Αθήνας» που αποπνέει η τολμηρή, αλλά πάντα εκλεπτυσμένη διακόσμηση, συνδέεται άρρηκτα και με την εξαιρετική τοποθεσία του Grecotel Pallas Athena. Τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο Δημαρχείο και σε πολύ μικρή απόσταση από την Ακρόπολη, το Μουσείο της Ακρόπολης, την Πλάκα και τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της πρωτεύουσας, επιτρέπει την εις βάθος εξερεύνηση μιας πόλης γεμάτης ζωή και εκπλήξεις.

Η θέση του, μια ανάσα από δυο κεντρικούς σταθμούς του μετρό (Μοναστηράκι και Ομόνοια), που ανοίγουν την πρόσβαση και στις τρεις γραμμές του, συνδέοντας με ευκολία το Grecotel Pallas Athena τόσο με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, όσο και με το λιμάνι του Πειραιά και το Σταθμό Λαρίσης, διευκολύνει την άφιξη και την αναχώρησή σας, με όποιο τρόπο κι αν πρόκειται να φτάσετε στην Αθήνα.

Αέρας επαγγελματισμού

Το τελευταίο είναι και ένας από τους λόγους που αποτελεί ιδανική επιλογή και για επαγγελματικά meeting, παρουσιάσεις ή ακόμη και συνέδρια. Παρέχοντας μια πλήρως εξοπλισμένη, καλόγουστη αίθουσα συνεδρίων χωρητικότητας 20 ατόμων, αλλά και γραμματειακή και οπτικοακουστική υποστήριξη, το Grecotel Pallas Athena καταφέρνει να σταθεί στο ύψος κάθε επαγγελματικής υποχρέωσης. Και φυσικά, προσφέρει ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου φιλοξενία στους συνεργάτες σας, με το εξαιρετικό catering, την επαγγελματική εξυπηρέτηση, αλλά και την άριστη διαμονή, με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια και business corner και γραφείο στο καθένα από αυτά.

Για να διασφαλίσει τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια και ευεξία, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας, η Grecotel εφαρμόζει το αυστηρό πρωτόκολλο λειτουργίας Grecotel Stay Safe, το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο grecotel.com.

Welcome back

Για να γιορτάσει την επαναλειτουργία του, το Grecotel Pallas Athena προσφέρει έκπτωση 20% στο κόστος διαμονής σας, στο οποίο περιλαμβάνεται:

  • Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων
  • Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
  • Προσφορά Καλωσορίσματος με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό
  • Δωρεάν WIFI

Αν επιλέξετε τη διαμονή σε κάποια από τις πολυτελείς σουίτες, επωφελείστε και μιας ακόμη προσφοράς:

Του δωρεάν δείπνου με εκλεπτυσμένες γεύσεις αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant.

grecotelpallasathena.com

Αθηνάς 65 & Λυκούργου
Τ.Κ 105 51
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Τηλ.: 210 3250900