Όντας ήδη στην κορυφή χάρη στην υπεροχή και τη θρυλική δεξιοτεχνία της στη ωρολογοποιία, η OMEGA επεκτείνει τις ίδιες αυτές αξίες στη μοναδική της Συλλογή Γυαλιών Ηλίου. Αυτό το καλοκαίρι, η γκάμα τους μεγαλώνει με 23 νέα μοντέλα για άνδρες και γυναίκες που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την κομψότητα με το απαράμιλλο look των διάσημων σχεδίων που χαρακτηρίζουν τα ρολόγια της Μάρκας.

Στη συνεργασία με την Ιταλική μάρκα γυαλιών Marcolin, τα Γυαλιά Ηλίου OMEGA διακρίνονται για τα φίνα υλικά και τη δεξιοτεχνία τους που φαίνονται ακόμη και στις λεπτομέρειες. Με ακρίβεια, υλικά υψηλής ποιότητας και αλάνθαστο στιλ αποτελούν μια φυσικά συνέχεια του κόσμου της ωρολογοποιίας της OMEGA αναπαράγοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες των ρολογιών σε κάθε ζευγάρι.

Γυναικεία γυαλιά

Τα νέα μοντέλα στη γυναικεία σειρά είναι ξεκάθαρα επηρεασμένα από τα Constellation μοντέλα της θρυλικής σειράς. Τα σχέδια δανείζονται οικείες λεπτομέρειες όπως οι «δαγκάνες» που αγκαλιάζουν τις δύο πλευρές της κάσας των Constellation, καθώς και τη στεφάνη. Στα γυαλιά αυτές αναπαρίστανται από λείους μεταλλικούς δακτυλίους επάνω στους βραχίονες. Φυσικά το σύμβολο της εμβληματικής Μάρκας που συναντάμε στην κορώνα των ρολογιών και το λογότυπου εμφανίζονται επίσης επάνω στους φακούς και τους βραχίονες.

Τρία χαρακτηριστικά σχήματα έχουν προστεθεί στη γυναικεία σειρά που συμπεριλαμβάνουν ένα σχέδιο pilot με ελαφρύ μεταλλικό σκελετό με διπλή γέφυρα μεταξύ των φακών, έναν cat-eye σκελετό που διακοσμείται από μεταλλικά στοιχεία στην εμπρός όψη του σκελετού κι ένα τετραγωνισμένο σχέδιο με συνθετικό πλαίσιο. Μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και φακών διατίθεται στο κάθε ένα από τα αυτά τα στιλ.

.

Ανδρικά γυαλιά

Ο σχεδιασμός και η πρωτοτυπία πρωταγωνιστούν στην ανδρική σειρά γυαλιών. Πιστή στην ιστορία της για την ποιότητα της τεχνικής της η OMEGA ενισχύει με τις δικές της ξεχωριστές λεπτομέρειες κάθε ζευγάρι, όπως οι ενθέσεις αλουμινίου, οι αντιθέσεις στα χρώματα ή οι βραχίονες με το εφέ του ανάγλυφου στους βραχίονες. Συνδυάζοντας την άνεση με την υψηλή απόδοση, τα ανδρικά Γυαλιά υπογραμμίζουν πέρα από κάθε αμφιβολία την απόλυτη σύνδεσή τους με τα ρολόγια.

Τρία νέα σχέδια διατίθενται για τους κυρίους και αποτελούνται από ένα τετράγωνο γεωμετρικό σχέδιο με ελαφρύ μεταλλικό σκελετό, ένα κλασσικό με συνεχόμενα γραμμικά μοτίβο (panto design) κι ένα δυναμικό pilot σχέδιο με αλουμίνιο σκελετό, διπλή γέφυρα μεταξύ των φακών και καθαρές γεωμετρικές γραμμές. Έχουν επίσης ανανεωθεί και τα υπάρχοντα pilot σχέδια με σαφείς ανάγλυφες εγκοπές στους μεταλλικούς βραχίονες. Και στην ανδρική σειρά, όλα τα στιλ διαθέτουν μεγάλη επιλογή σε χρώματα και φακούς.

.