• Αναζήτηση
 • Τσιτσιπάς: Τι έγραψε για την γιορτή του πατέρα

  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πια ένα «μεγάλο» όνομα στο παγκόσμιο τένις. Όπως έχει πει και ο ίδιος η στήριξη του είναι οι γονείς του. View this post on Instagram Don’t stop until you’re proud. #CreatorsUnite A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on May 24, 2019 at 2:34pm PDT Ο πατέρας του, Απόστολος, είναι εκείνος […]

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πια ένα «μεγάλο» όνομα στο παγκόσμιο τένις. Όπως έχει πει και ο ίδιος η στήριξη του είναι οι γονείς του.

  View this post on Instagram

  Don’t stop until you’re proud. #CreatorsUnite

  A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

  Ο πατέρας του, Απόστολος, είναι εκείνος που εμφύσησε στον Στέφανο την αγάπη για τον αθλητισμό.

  Με αφορμή την γιορτή του πατέρα, ο Στέφανος θέλησε να γράψει ένα τρυφερό μήνυμα για τον πατέρα του. Αφού ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, από τότε που ήταν μικρό παιδί, έγραψε στο Twitter:

  «Ένας άνδρας που μεγαλώνει τα παιδιά του με φροντίδα, αγάπη και υπομονή. Ένας άνδρας που δίνει συμβουλές και διδάσκει με το παράδειγμά του. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα».

  Δείτε την συγκινητική ανάρτηση:

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk