• Αναζήτηση
 • Πυροβολισμοί στη Δανία με νεκρό και τραυματίες

  Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή Rungsted κοντά στην πόλη Horsholm της Δανίας, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πληροφορίες να σκοτωθεί ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμα τέσσερα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην περιοχή Rungsted κοντά στην πόλη Horsholm της Δανίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστούν ακόμα τέσσερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

  H αστυνομία, σε ανάρτησή της στο Twitter, επιβεβαιώνει πως υπάρχουν τραυματίες, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τον αριθμό τους.

  Σύμφωνα με τις Αρχές, τα κίνητρα πίσω από τους πυροβολισμούς δεν έχει γίνει γνωστά, ενώ παραμένουν ανοιχτά όλα τα σενάρια. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 14 ατόμων για να διερευνηθεί η σχέση τους με το περιστατικό.

  Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ η αστυνομική παρουσία στο σημείο είναι μεγάλη, ενώ επιχειρεί και ένα ελικόπτερο.

  Μάρτυρας σημείωσε πως άκουσε περίπου πέντε με έξι πυροβολισμούς στο σημείο.

   

   

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk