• Αναζήτηση
 • Ο Μαδούρο και επισήμως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου

  Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ν.Μαδούρο υπέβαλε και επισήμως την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές της 22ας Απριλίου, τις οποίες θα μποϊκοτάρει η αντιπολίτευση. «Ιδού το σχέδιο για την πατρίδα έως το 2025, που συνίσταται στην ενίσχυση του δρόμου και της κληρονομιάς του πολυαγαπημένου μας ηγέτη Ούγκο Τσάβες» δήλωσε παραδίδοντας τον φάκελό του. Ντυμένος με το παραδοσιακό κόκκινο πουκάμισο, επισκέφθηκε λίγο αργότερα τον τάφο του Τσάβες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο υπέβαλε και επισήμως σήμερα, Τρίτη, την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές της 22ας Απριλίου, τις οποίες θα μποϊκοτάρει η αντιπολίτευση.

  «Ιδού το σχέδιο για την πατρίδα έως το 2025, που συνίσταται στην ενίσχυση του δρόμου και της κληρονομιάς του πολυαγαπημένου μας ηγέτη Ούγκο Τσάβες (…) προς την οικονομική ευημερία» δήλωσε ο Μαδούρο παραδίδοντας τον φάκελό του στην πρόεδρο του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (CNE) Τιμπισάι Λουσένα.

  Η τελετή μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση.

  «Ορκίζομαι να μην σας απογοητεύσω. Η νίκη μας ανήκει» δήλωσε.

  Ντυμένος με το παραδοσιακό κόκκινο πουκάμισο, ο Μαδούρο επισκέφθηκε λίγο αργότερα τον τάφο του Τσάβες ο οποίος κυβέρνησε τη Βενεζουέλα από το 1999 μέχρι το 2013.

  «Θα τον εκλέξουμε και πάλι, με το ψηφοδέλτιό μας θα επιλύσουμε τα προβλήματα που έχουμε» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έκτορ Καδένας, φιλοκυβερνητικός ακτιβιστής που περίμενε τον πρόεδρο έξω από τα γραφεία της CNE.

  Εκμεταλλευόμενος την αποδυναμωμένη και διαιρεμένη αντιπολίτευση, ο Μαδούρο προκήρυξε εκλογές για τις 22 Απριλίου, ενώ κανονικά θα έπρεπε να διεξαχθούν στα τέλη του έτους.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk