• Αναζήτηση
 • Λεβέντης: Νέο αίτημα για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών προτού «συμβεί κάτι κακό» στα ελληνοτουρκικά θέματα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέο αίτημα για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για τα ελληνοτουρκικά και τις προκλήσεις της γειτονικής χώρας, σημειώνοντας πως θα πρέπει να καθοριστεί κοινή εθνική γραμμή, προτού «συμβεί κάτι κακό».

  «Ως πότε ο κ. Τσίπρας θα αρκείται να μας καθησυχάζει ότι στα ελληνοτουρκικά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, ενώ οι Τούρκοι αυξάνουν τις απειλές τους και προγραμματίζουν το «γκριζάρισμα» 18 νησιών στο Αιγαίο» διερωτάται στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, συμπληρώνοντας: «αν γίνει θερμό επεισόδιο και εμπλακεί η χώρα μας έχουν εξεταστεί οι συνέπειες;».

  Παράλληλα, το κόμμα της αντιπολίτευσης επαναφέρει την πρότασή του για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ρωτά το εξής: «Γιατί, ο πρωθυπουργός αρνείται πεισματικά; Πρέπει πρώτα να συμβεί το κακό και μετά να δραπετεύσει;».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk