• Αναζήτηση
 • Συνετρίβη στο Ιράν αεροσκάφος με δεκάδες επιβάτες

  Επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 50 επιβάτες συνετρίβη πριν από λίγο, όπως μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ιρανικό αεροσκάφος με 60 επιβάτες συνετρίβη κοντά στο Σεμιρόμ, της επαρχίας Ισφαχάν του Ιράν (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης).

  Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο το κέντρο εκτάκτων περιστατικών του Ιράν. Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ στο μέσο της πτήσης από την Τεχεράνη στην Γιασούτζ. Όλες οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών είναι σε συναγερμό, μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Isna και Fars επικαλούμενα τον Πιρχοσέιν Κοολοβάντ, τον επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

  Το Σεμιρόμ βρίσκεται 80 χιλιόμετρα βόρεια της Γιασούτζ, πρωτεύουσας της νοτιοδυτικής επαρχίας Κογκίλουγιε και Μπογέρ Αχμάντ.

  Η τηλεόραση του Ιράν Press TV υποστηρίζει ότι ο αριθμός των επιβατών ήταν 66.

  Το αεροσκάφος είναι ένα ATR 72, γαλλο-ιταλικό ελικοφόρο για κοντινές πτήσεις. Το μοντέλο, το οποίο βγήκε στην παραγωγή στα τέλη της δεκαετίας του 1980, είναι νέο για τους ιρανούς αεροπόρους. Η χώρα υπέγραψε σύμβαση για να αγοράσει 20 ATR 72 το 2016 με μια επιλογή για άλλα 20 κι έλαβε την πρώτη παρτίδα πέρυσι.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk