• Αναζήτηση
 • ΗΠΑ: Συνελήφθη ζευγάρι με 27 κιλά με χασίς

  Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα; Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να... μην είχε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι συνελήφθησαν με 27 κιλά χασίς, τα οποίο προόριζαν για δώρο, σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα; Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να… μην είχε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι συνελήφθησαν με 27 κιλά χασίς, τα οποίο προόριζαν για δώρο, σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς.

  Συγκεκριμένα οι ηλικιωμένοι, περνούσαν με το αυτοκίνητο τους από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, όταν και οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι κάτι ύποπτο στην κίνηση του αυτοκινήτου, τους σταμάτησαν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, τα εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας μύρισαν τη μαριχουάνα και αμέσως το ζευγάρι συνελήφθη.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαιολογία τους ήταν ότι ταξίδευαν στο Βέρμοντ όπου και είχαν σκοπό να κάνουν δώρο για τα Χριστούγεννα το χασίς, το οποίο κόστιζε περίπου… 330 χιλιάδες δολάρια!

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk