• Αναζήτηση
 • Προειδοποιήσεις Ομπάμα για «ανεύθυνη χρήση των social media»

  Προειδοποίηση για την ανεύθυνη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει ο πρώην πρόεδρος της Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος ανέλαβε χρέη δημοσιογράφου στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του BBC RADIO 4, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη συνέντευξη με τον Ομπάμα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Προειδοποίηση για την ανεύθυνη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει ο πρώην πρόεδρος της Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος ανέλαβε χρέη δημοσιογράφου στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του BBC RADIO 4, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη συνέντευξη με τον Ομπάμα.

  Ο Μπαράκ Ομπάμα εφιστά την προσοχή σε ενέργειες που διαστρεβλώνουν την αντίληψη που διαμορφώνουν οι άνθρωποι για πολύπλοκα ζητήματα και στην εξάπλωση της παραπληροφόρησης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ «τέτοιες ενέργειες στρεβλώνουν την κατανόηση πολύπλοκων ζητημάτων από τους ανθρώπους συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην παραπληροφόρηση.

  Δεν είναι άλλωστε κρυφό, το γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι βουλιμικός χρήστης του Twitter, ωστόσο ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αναφέρθηκε ειδικά στον Ντόναλντ Τραμπ.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk