• Αναζήτηση
 • Παπαγγελόπουλος: Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στη μάχη κατά της διαφθοράς

  Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υποστηρίζει πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της διαφθοράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστηρίζει πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της διαφθοράς, ενώ σημείωσε πως «ματώνει» μαζί της όταν αυτή αυτοτραυματίζεται.

  «Στη μάχη υπέρ της διαφάνειας και κατά της διαφθοράς η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στη Βουλή (σ.σ. για τη νομοθέτηση του πόθεν έσχες) θα αποκαλυφθούν πολλά και για πολλούς» τόνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

  «Ως πρώην εισαγγελέας θέλω να διευκρινίσω ότι όταν η Δικαιοσύνη πληγώνεται ιδίως όταν αυτοτραυματίζεται, πονάω και ματώνω μαζί της. Ως απλός σκεπτόμενος πολίτης πάντα έχω κατά νου ότι σε όλες τις θρησκείες και σε όλα τα φιλοσοφικά ρεύματα η μάχη μεταξύ καλού και κακού είναι υπαρκτή και είναι αέναη» ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καταλήγοντας πως «ως αρμόδιος υπουργός κατά της Διαφθοράς δηλώνω ότι η κυβέρνηση μετά τις γιορτές θα νομοθετήσει για το “πόθεν έσχες” και θα λύσει όλα τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk