• Αναζήτηση
 • Βέλγιο: Ο εισαγγελέας ζητά την εκτέλεση του εντάλματος σε βάρος του Πουτζδεμόντ

  Κρίσιμες ώρες περνά ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, καθώς εισαγγελέας των Βρυξελλών ζητά την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του έκπτωτου προέδρου της Καταλονίας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κρίσιμες ώρες περνά ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, καθώς εισαγγελέας των Βρυξελλών ζητά την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του έκπτωτου προέδρου της Καταλονίας. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που αναφέρθηκε στη βελγική νομοθεσία, ο Πουτζδεμόντ και οι τέσσερις πρώην υπουργοί της κυβέρνησής του κατηγορούνται για συνωμοσία.

  Οι δικηγόροι του Πουτζδεμόντ και οι συνεργάτες τους αναμένεται να αναπτύξουν τα επιχειρήματά τους κατά την αγόρευση σε ακροαματική διαδικασία στις 4 Δεκεμβρίου.

  «Ο εισαγγελέας ζήτησε την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ενώπιον δικαστή που αναμένεται στο τέλος να τοποθετηθεί επί του θέματος» επισήμανε ενώπιον δημοσιογράφων ένας εκ των δικηγόρων, ο Κριστόφ Μαρσάν.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk