• Αναζήτηση
 • Καταλωνία: Περίοδο δύο μηνών για διαπραγματεύσεις ζητά ο Πουτζντεμόν

  Την επιθυμία του να «αναστείλει» για δύο μήνες την εντολή η οποία του ανετέθη από τους Καταλανούς για να κατευθυνθεί προς την ανεξαρτησία της αυτόνομης κοινότητας, ώστε να ξεκινήσει διάλογο με τη Μαδρίτη, ανακοίνωσε, με επιστολή του προς την κυβέρνηση της Ισπανίας, ο αυτονομιστής πρόεδρος της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζντεμόν.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την επιθυμία του να «αναστείλει» για δύο μήνες την εντολή η οποία του ανετέθη από τους Καταλανούς για να κατευθυνθεί προς την ανεξαρτησία της αυτόνομης κοινότητας, ώστε να ξεκινήσει διάλογο με τη Μαδρίτη, ανακοίνωσε, με επιστολή του προς την κυβέρνηση της Ισπανίας, ο αυτονομιστής πρόεδρος της Καταλωνίας, Κάρλες Πουτζντεμόν.

  «Κατά τη διάρκεια των δύο προσεχών μηνών, κύριος στόχος μας είναι να προσέλθουμε σε διάλογο», γράφει προς τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, αφού έχει προηγουμένως αναφερθεί στην «αναστολή της εντολής» που του ανέθεσαν οι Καταλανοί, οι οποίοι κατά την άποψή του ψήφισαν υπέρ της ανεξαρτησίας.

  Ο Κάρλες Πουτζντεμόν απαντά με αυτό τον τρόπο στην ερώτηση που του είχε θέσει η ισπανική κυβέρνηση σχετικά με το αν κήρυξε την ανεξαρτησία της Καταλωνίας ή όχι.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk