Αποβολή της Ρωσίας από διοργανώσεις στίβου ζητάει η Wada

Την αποβολή της Ρωσίας από όλες τις διοργανώσεις στίβου προτείνει η Παγκόσμια Οργάνωση Καταπολέμησης του ντόπινγκ, Wada, σύμφωνα με το πόρισμα της για τα κρούσματα ντόπινγκ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πόρισμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου θα πρέπει να αποβάλει προσωρινά τη Ρωσία από τις διοργανώσεις αφού ισχυρίζεται πως ρώσοι αθλητές πλήρωσαν υπαλλήλους του ντόπινγκ για να τους προμηθεύσουν απαγορευμένες ουσίες, καθώς και για να καλύψει θετικά τεστ. Μάλιστα αναφέρει πως η IAAF συμμετείχε αφού γνώριζε και κάλυπτε όλα αυτά.

Την αποβολή της Ρωσίας από όλες τις διοργανώσεις στίβου προτείνει η Παγκόσμια Οργάνωση Καταπολέμησης του ντόπινγκ, Wada, σύμφωνα με το πόρισμα της για τα κρούσματα ντόπινγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πόρισμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου θα πρέπει να αποβάλει προσωρινά τη Ρωσία από τις διοργανώσεις αφού ισχυρίζεται πως ρώσοι αθλητές πλήρωσαν υπαλλήλους του ντόπινγκ για να τους προμηθεύσουν απαγορευμένες ουσίες, καθώς και για να καλύψει θετικά τεστ. Μάλιστα αναφέρει πως η IAAF συμμετείχε αφού γνώριζε και κάλυπτε όλα αυτά.

Επίσης προτείνει και τον ισόβιο αποκλεισμό πέντε αθλητών και πέντε προπονητών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk