«Μήνυμα» Κοντονή σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ

Δήλωση – παρέμβαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή με αφορμή τις παραβιάσεις κανονισμών που έγιναν στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ το σαββατοκύριακο. Ο κ.Κοντονής έστειλε μήνυμα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του.

Δήλωση – παρέμβαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή με αφορμή τις παραβιάσεις κανονισμών που έγιναν στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ το σαββατοκύριακο. Ο κ.Κοντονής έστειλε μήνυμα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Αναλυτικά η δήλωση Κοντονή

«Με αφορμή το γεγονός ότι εσχάτως σε αγώνες ποδοσφαίρου παρατηρούνται επανειλημμένα φαινόμενα παραβίασης των κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, γεγονός που ήδη προκαλεί την αντίδραση της φίλαθλης κοινής γνώμης, πρέπει να καταστεί σαφές ότι η πιστή τήρηση και η ορθή εφαρμογή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ή άλλων μέτρων ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα των οικείων οργάνων του ποδοσφαίρου (διοργανώτριων αρχών, διαιτητών), τα οποία άλλωστε έχουν και την αποκλειστική ευθύνη σύνταξης των κανονισμών και της υλοποίησής τους.

Κατά συνέπεια κάθε παράλειψη ή αδικαιολόγητη ανεκτικότητα εκ μέρους τους σε τέτοια φαινόμενα δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή.

Η Πολιτεία δηλώνει έτοιμη σε κάθε περίπτωση να συνδράμει τους φορείς του ποδοσφαίρου, ώστε θέματα που άπτονται του φιλάθλου πνεύματος, της πλήρους τήρησης των κανονισμών σε καθεστώς απόλυτης ισονομίας και κυρίως της ασφάλειας θεατών και αθλητών να παγιωθούν ως το κυρίαρχο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας στη χώρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk