Το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαΐου θα παρουσιαστεί στον Ανακριτή Τρίπολης η 42χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα βράδυ στο Κρανίδι κατηγορούμενη ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 94χρονη πεθερά της πριν από δύο χρόνια.

Η κατηγορούμενη είχε εξαφανιστεί μετά το θάνατο της ηλικιωμένης, μέχρι τη Δευτέρα που συνελήφθη. Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα από τις 13 Μαρτίου.

Τον Ιούλιο του 2013, η οικιακή βοηθός που φρόντιζε την 94χρονη τη βρήκε λιπόθυμη με εμφανή χτυπήματα στο σώμα. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της όπου υπέκυψε.

Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ο θάνατός της είχε προέλθει από βίαια χτυπήματα. Η οικιακή βοηθός φέρεται να κατέθεσε ότι η 42χρονη είχε χτυπήσει και στο παρελθόν την πεθερά της.

Την Τετάρτη, η κατηγορούμενη πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης, όπου αρχικά παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή Τρίπολης μαζί με το δικηγόρο της. Έλαβε τελικά προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.