• Αναζήτηση
 • Δεν αποκλείει τη δολοφονία ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη

  Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφήνει ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος δεν αποκλείει ούτε και το ενδεχόμενο δολοφονίας. Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας είπε ότι αναμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό, το οποίο εκτιμά ότι θα είναι πιο αναλυτικό και αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του 20χρονου σπουδαστή.

  Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφήνει ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος δεν αποκλείει ούτε και το ενδεχόμενο δολοφονίας.

  Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι αναμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό, το οποίο εκτιμά ότι θα είναι πιο αναλυτικό και αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του 20χρονου σπουδαστή.

  Σύμφωνα με τον δικηγόρο μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, ωστόσο, όπως είπε δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλες.

  Στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο 20χρονος είχε κάνει λήψη φαρμάκων πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, συνεχίζεται ο εργαστηριακός έλεγχος στα ρούχα και το υπόλοιπο υλικό από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

  Αναφορικά με τις φήμες ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε σημείωμα πριν το θάνατό του, στο οποίο κατέγραψε όλα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι «το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο για αρκετές ώρες, οπότε είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε να μπήκε μέσα και να εξαφάνισε οτιδήποτε παρουσιαζόταν ως ενοχοποιητικό στοιχείο ή οτιδήποτε ήταν επιβαρυντικό για κάποιους», ένα ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk