«Βολές» κατά των διοργανωτών του Ιαπωνικού γκραν πρι από τον Προστ

Επίθεση κατά των διοργανωτών του Ιαπωνικού γκραν πρι, στην πίστα της Σουζούκα, εξαπέλυσε ο θρυλικός οδηγός Αλέν Προστ, όσον αφορά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζιλ Μπιανκί. Ο γάλλος πρώην πιλότος χαρακτήρισε απαράδεκτη την είσοδο του γερανού στην πίστα καθώς και την μεγάλη παραμονή του, χωρίς να υπάρχει αυτοκίνητο ασφαλείας μέσα.

Επίθεση κατά των διοργανωτών του Ιαπωνικού γκραν πρι, στην πίστα της Σουζούκα, εξαπέλυσε ο θρυλικός οδηγός Αλέν Προστ, όσον αφορά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζιλ Μπιανκί.

Ο γάλλος πρώην πιλότος χαρακτήρισε απαράδεκτη την είσοδο του γερανού στην πίστα καθώς και την μεγάλη παραμονή του, χωρίς να υπάρχει αυτοκίνητο ασφαλείας μέσα.

«Η είσοδος του γερανού στην πίστα και η παραμονή του σε αυτή χωρίς την παρουσία του αυτοκινήτου ασφαλείας είναι κάτι απαράδεκτο. Είναι ένας πραγματικά μεγάλο λάθος το οποίο δεν πρέπει να ξαναγίνει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα ρίξω σε αυτούς την ευθύνη. Πραγματικά έχω μια αμφιβολία για το ποιος φταίει. Οι υπεύθυνοι του γκραν-πρι ή ο κομισάριος του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός