Συνάντηση με τους επικεφαλής της Dow Chemical Company και της IBM είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό τη συνεργασία των δυο εταιρειών για δημιουργία Κέντρου παροχής υπηρεσιών στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Dow Chemical Company, αρχικά, θα εστιάσει στην αξιοποίηση υπηρεσιών υποστήριξης λειτουργιών και διαχείρισης έργων υποδομής πληροφοριακών συστημάτων, ενώ οι εν λόγω υπηρεσίες θα παρέχονται από τα κεντρικά γραφεία της IBM στην Αθήνα και θα τεθούν σε λειτουργία αργότερα κατά τη διάρκεια του 2014.
Ο πρόεδρος της Dow Chemical Company, Άντριου Λιβέρης (Andrew Liveris) εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, δήλωσε ότι αυτή η επένδυση μπορούσε να γίνει οπουδήποτε στην Ευρώπη αλλά επελέγη η Ελλάδα καθώς, όπως ανέφερε, ο πρωθυπουργός και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον στη χώρα και για να έρθει η ανάπτυξη χρειάζονται επενδύσεις.
Ο γενικός διευθυντής της IBM στην Ευρώπη Ριτς Χιουμ (Rich Hume) δήλωσε ότι αυτή η συνεργασία θα ενισχύσει τις τεχνολογικές δυνατότητες και το ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα.
Εξάλλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, δήλωσε ότι από αυτήν τη συνεργασία θα δημιουργηθεί αριθμός ποιοτικών θέσεων εργασίας.